IIIT Werving - Methoden van Werving IIIT

De wereldwijde sector IT Services blijft snel groeien als de financiële en economische crisis het bezit komen van een groot aantal landen over de hele wereld neemt. IT, met andere woorden, wordt een steeds belangrijker en kracht in onze economie. Er zijn twee manieren om IT diensten te verkrijgen, die beide kosteneffectief kunnen zijn en zorgen voor de IT-professional de best mogelijke return on investment.

It services

IIIT - De IIIT (Indian Institute of Technology) programma biedt studenten een volle vier jaar IT-cursussen. Het wordt beschouwd als een van de meest gewaardeerde universiteiten in het land en een immens populaire keuze voor mensen op zoek naar studies voort te zetten in India. IIIT is de thuisbasis van enkele van de toonaangevende IT-bedrijven in het land. Het is ook een populaire bestemming voor IT-professionals geworden als gevolg van de nabijheid van de IT-hubs en de hoge kwaliteit van het onderwijs, een aantal van de beste in het land.

VV (IT & Services Industry) - De ITES sector bestaat uit een verscheidenheid van bedrijven. De afkorting verwijst naar de IT en services in India. VV-regeling werkt als een katalysator voor IT-bedrijven om hun bedrijfsvoering en het leervermogen van hun personeel te verhogen.

IIIT kan worden verkregen op twee manieren: door middel van externe of interne werving. VV is aanzienlijk goedkoper dan externe werving en dus is de traditionele methode om IIIT.

Externe werving - De externe werving methode voor het verkrijgen IIIT omvat verschillende stappen. Deze omvatten: het verzenden van een CV naar diverse IIIT arbeidsbemiddeling; het invullen van een selectie vragenlijst; het indienen van de resultaten van de vragenlijst aan diverse IT-bedrijven; en ten slotte deelnemen aan een interview proces met HR-afdeling van het bedrijf. Dit kan worden aangevuld met een persoonlijk adviseur, op papier of op de telefoon.

Interne werving - Deze methode wordt aanbevolen als de persoon niet de tijd of de wens om te zoeken naar een specifieke IT-services bedrijf. Dit is ook aneconomical en meer tijd-efficiënte methode. Werkgevers vinden het zeer eenvoudig om een ​​geschikte kandidaat te vinden als gevolg van de online en persoonlijke interviews die door het bedrijf.

Voorafgaand aan het begin van deze methode van IIIT recruitment, zijn er een paar dingen om te onthouden. Bij gebruik van deze methode, moet de klant het aanbod van diensten die het bedrijf levert in het gebied dat ze op zoek zijn naar te controleren.

Zodra de klant de bedrijven waarin zij willen werken met heeft gekozen, moeten ze check out het prestatieniveau en de reputatie van het bedrijf. Een persoonlijk gesprek te voeren met de vertegenwoordiger van het bedrijf.

De interviews zou een aantal onderwerpen dekken. Het eerste interview moeten de doelstellingen en visie van het bedrijf te dekken. Vervolgens moet er een interview met betrekking tot de opleiding en onderwijs van het bedrijf.

Deze gesprekken moeten worden gevoerd op een vertrouwelijke manier, om ervoor te zorgen dat de opgedane informatie correct is. Daarna moet de kandidaten worden gevraagd over een vroegere dienstbetrekking, dat ze voor toetreding tot het bedrijf hebben gehad. Indien nodig moet deze informatie worden geverifieerd met het bedrijf voorafgaand aan de eventuele aanwerving beslissing wordt gemaakt.

Ten slotte moet de kandidaat worden geïnterviewd over hun zelfvertrouwen en het vermogen om de individuele aandacht van de vertegenwoordiger te krijgen van het bedrijf. Als het bedrijf van mening is dat deze ontbreekt, kunnen zij de aanvraag doorgeven aan een ander bedrijf.

IVC is een methode om IIIT recruitment dat biedt IVC post-graduate recruitment services. Hoewel dit iets duurder dan de andere methoden van IIIT rekrutering zou kunnen zijn, kan dit leiden tot de kandidaten met een sterkere vaardigheden.

Ook interessant

It services

IIIT Werving - Methoden van Werving IIITDe wereldwijde sector IT Services blijft snel groeien als de financiële en economische crisis het bezit komen ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Reparaties LaptopBen jij ook zo afhankelijk van je laptop? Of je nu studeert, werkt of gewoon graag surft op het internet, een goed werkende laptop is ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Reviseren LaptopsAls u op zoek bent naar een voordelige manier om een ​​nieuwe computer te krijgen, kan het reviseren van een laptop een slanke oploss ...

Lees verder