Wat U Moet Weten Over Chocolade - de Voordelen voor De Gezondheid

De chocolade-industrie is gegroeid door de jaren heen, vooral in Azië. Maar de groei is te danken aan een belangrijke reden - Amerikanen!

Chocolade

Sommige mensen kunnen dit niet weten, maar de gezondheidsvoordelen van chocolade zijn vele. Je hoeft niet naar een wetenschapper om deze voordelen te krijgen - je hoeft alleen maar een beetje kennis en wat geduld. Ik heb een beetje van het onderzoek gedaan en leerde nogal een beetje over chocolade en de voordelen voor de gezondheid.

Laten we eerst eens praten over hoeveel chocolade we moeten eten op een gezonde voeding. Voor de meeste volwassenen, een ounce van chocolade per dag is goed voor het hart. En dat betekent niet dat een of twee chocoladerepen.

De waarheid is dat zelfs mensen die een vetrijk dieet volgen vaak bedriegen door het nemen van meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van chocolade. Dit is te wijten aan het feit dat de hoeveelheid vet in chocolade zo laag is en het vet gebruikt voor het maken chocolade is laag in calorieën.

Het punt is dat door het gebruik van een hoger percentage van de cacao dat maakt chocolade, we kunnen eigenlijk de calorieën verloren door hunkeren naar voedsel met de calorie vervanging van chocolade te vervangen. Het werkt echt goed, zeker als je ook het eten van veel groenten en fruit.

Als je in de gewoonte van tussendoortjes op koekjes, crackers, pretzels, enz.

Ook interessant

Chocolade

Wat U Moet Weten Over Chocolade - de Voordelen voor De GezondheidDe chocolade-industrie is gegroeid door de jaren heen, vooral in Azië. Maar de groei ...

Lees verder

Pralines

Chocolaatjes - Je eigen chocolade makenIedereen kan genieten van chocolaatjes, ongeacht hun smaak voor eten. De smaak en geur van chocolade zal iedere ...

Lees verder