Basic Boksen en Kickboksen Concepten

Kickboksen is ontstaan ​​uit de basis van het boksen en combineert zowel boksen beweegt met een aantal coole moves die kunnen worden gebruikt in een kickboxing wedstrijd. Het kickboksen instructeur zal worden leer je de technieken om dit goed te gebruiken, maar laten we niet laat de kicks zelf. Laten we ook niet vergeten over de wapens die de strijders gebruiken.

Trappen

De basistechnieken schoppen omvatten knie strikes, de kwart-ronde voorwaartse trap, de terugslag, zijschop en de voorwaartse stoot, bekend als de vleugel. Om deze technieken uit te voeren, zal de vechter te weten waar de stakingen vandaan komen en het voordeel.

Front kick - Het front kick is in principe toen hij de persoon tegenover u, één of twee keer, dan komt terug met de kick van je eigen en ze te raken op hetzelfde moment. Een goed voorbeeld hiervan is een back kick zijn. Als je weet dat je tegenstander is moe, kan dat een nuttige tactiek om hier te gebruiken.

Quarter round - Een kwart rond, het lichaam in twee stappen en de kick. Dit is een korte-range punch. Houd de punch out en komen in met een snelle kick, dat is snel en kan verbinding maken en maken de impact.

Jab - Dit is waarschijnlijk de beste van de fundamentele stoten. Een stap, een pons die recht kan worden geworpen, onder een scherpe hoek of gegooid snel en hard en zacht. Er zijn veel verschillende vormen van jabs, een van de beste zijn de haak. Het werkt uitstekend tegen hoge tegenstanders en de snelle punch is uitstekend voor het wegnemen van de dynamiek van een tegenstander.

Ook interessant

Trappen

Basic Boksen en Kickboksen ConceptenKickboksen is ontstaan ​​uit de basis van het boksen en combineert zowel boksen beweegt met een aantal coole moves ...

Lees verder

Houten trappen

Redenen Waarom U Zou Moeten Vervangen Van Uw Houten TrapHouten trap zijn een klassiek aanvulling voor elk huis. Ze zijn mooi, robuust en stevig. Uw ga ...

Lees verder