Food beverages

Wat Eten Drinken Kan Schade Toebrengen Aan Uw Lever?

Voedsel dranken worden beschouwd als een natuurlijke energie booster om u te helpen zich te ontdoen van extra ponden en vet in je lichaam. Echter, sommige drankjes daadwerkelijk invloed op uw lever. Je moet voorkomen dat deze dranken die uw lever zou kunnen schaden, ook al zijn ze niet zo schadelijk voor uw gezondheid. Hieronder vindt u enkele goede voorbeelden van dranken die uw lever kunnen beïnvloeden.

Alcohol en andere gasvormige stoffen die zijn gevonden in alcoholische dranken bevatten een hoog niveau van cafeïne. Cafeïne staat bekend om de alertheid te verhogen en kan ook het vrijkomen van hormonen activeren. Als uw lichaam de juiste hoeveelheid cafeïne niet ontvangt, zal het uw lever gaat in de noodstand. Dit kan uw lever niet meer reageert abnormaal en voelt u zich erg moe. Het drinken van te veel alcohol kan leiden tot een gezondheidstoestand genoemd de ziekte van Alzheimer.

Groene thee, waarvan bekend is dat de natuurlijke antioxidanten, kan de lever stimuleren om meer cellen die u kunnen helpen vechten tegen vet in je lichaam. Ook is er een mythe dat het drinken van deze drank voor een lange tijd kon je vertrekken met een litteken op je lever. Het maakt niet uit hoeveel cafeïne aanwezig in de thee, zolang je niet overdrijven is.

De maaltijden die rijk zijn aan vet of calorieën hebben de neiging om je stofwisseling te activeren. Dit kan ertoe leiden dat uw lichaam om meer melkzuur die kunnen krijgen opgeslagen in je lever te produceren. Hoge calorieën in voedingsmiddelen kan je lichaam veroorzaken te branden te veel energie en kan ook een verscheidenheid van gezondheidsproblemen, zoals gewichtstoename, hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, diabetes, beroerte, etc. veroorzaken

Het consumeren van minder dan acht glazen water per dag kan laat je lichaam uitgedroogd en de giftige stoffen kunnen ophopen in uw lever. Het lichaam heeft ook water voor het spoelen van gifstoffen in je lever. Daarom, als je gaat voor cafeïne of andere dranken aan water toe te voegen, kan het u uitgedroogd te maken.

Als je echt wilt uw lever te ontgiften en reinigen helpt, kunt u magere melk of water te drinken. Er zijn twee soorten melk: geheel en magere.

Consumeer het dieet pillen die veilig te gebruiken als u lijdt aan een leverziekte zijn. Raadpleeg altijd uw arts voordat u enige medicatie of supplementen. Het drinken van grote hoeveelheden water en voedsel dranken die rijk zijn aan vitaminen en mineralen kan helpen je lichaam te verbeteren zijn vermogen om handvat stress en spanning en kan helpen je te ontdoen van uw stress en spanning zijn.

Het wordt aanbevolen dat u controleren uw bloedsuikerspiegel wanneer u begint op een dieet en als je diarree of constipatie ervaart, dient u een arts te raadplegen meteen. In sommige gevallen kan uw arts ook een aantal tests om de leverfunctie voorschrijven. Dit zijn slechts enkele van de voedsel dranken die uw lever kan schaden.

Ook interessant

Food beverages

Wat Eten Drinken Kan Schade Toebrengen Aan Uw Lever?Voedsel dranken worden beschouwd als een natuurlijke energie booster om u te helpen zich te ontdo ...

Lees verder

Dranken

Drankjes die gezond zijn om af te vallenOndanks al hun voedingswaarde, kan het moeilijk zijn om een ​​verscheidenheid aan dranken te vinden die niet ...

Lees verder

Voeding

Belang van Voeding in Je LevenNutrition, natuurlijk, verwijst naar de manier waarop eten en drinken kan ons te voorzien van alles wat we nodig hebben ...

Lees verder