De locatie van de instelling kan ook variëren op dezelfde wijze. De grootte van de kredietinstelling kunnen verschillende andere manieren ook. Zo kan bijvoorbeeld credit unions kleiner zijn dan banken of groter dan hen. Federal reserve banken kunnen zeer groot en niet-residentiële zijn.

De meeste instellingen, behalve voor commerciële banken, zijn eigendom van de overheid. De Federal Reserve System is eigenaar van de commerciële banken, evenals de belangrijkste staat en de nationale banken. De Small Business Administration bezit geen banken, maar werkt de Federale Financing Bank (FFB), dat zijn kleine zakelijke leningen en andere financiële biedt.

De lokale gemeenschap bank is in handen van de lokale gemeenschap, niet de staat of de federale overheid. Echter, er zijn veel landelijke gemeenschap banken. Terwijl het bankwezen aanzienlijk verschilt van staat tot staat, de gemeenschap banken hebben meestal zeer soortgelijke procedures voor het storten van geld.

Institutional Banking heeft ontwikkeld in de tijd, waardoor het makkelijker voor iedereen om een ​​bedrijf te starten en hebben het ondersteund door een professionele belegger. Nieuwe wetgeving heeft nieuwe categorieën instellingen, zoals de Community Development Financial Institutions (CDFI) gemaakt en Meergezins Assisted Housing.

Institutional Banking is rond voor eeuwen. Het ontwikkelde zich in Europa in de zestiende eeuw. Het is gebaseerd op het gebruik van vertrouwen als een middel voor het beheer van activa. Trust is gebaseerd op het idee dat de bank moet kunnen vertrouwen op het gebruik van activa, voordat het geld vrijgeeft aan de eigenaars van de activa.

Deze eigenschap van vertrouwen is de reden voor veel van de vroege methoden van effecten beleggen. Omdat vertrouwen is een deel van het fundament van het systeem worden alle instellingen nodig om te zetten effecten iets waard om hun eigenaren. In ruil daarvoor, de eigenaars akkoord met de bank te betalen wanneer ze willen toegang tot hun fondsen.

.

Ook interessant

Financieel

Financiële Planning voor de Nieuwe JijAls je een persoon die hard heeft gewerkt en het verdienen van je eigen geld, kunt u zeker genieten van de voord ...

Lees verder

Banken

Hoe Doen De Banken Investeren?Banken zijn grote instellingen die er zijn om het publiek te dienen. Ze hebben het vermogen van de ondersteuning van de ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Waarom Kleine Bedrijven Wenden tot incassobureaus en Factoring?Het is geen geheim dat één van de snelste manieren om een ​​bedrijf om weg te blijven v ...

Lees verder