Shooting Yard Review - Is het Beter Dan de Standaard Camera-App?

Shooting Yard is een applicatie voor de iPhone en iPad waarmee je foto's en video's direct te schieten vanaf uw telefoon. Deze toepassing wordt geleverd met een aantal functies, waaronder een handmatige modus, afspelen, zoom, automatische witbalans, frames per seconde (fps), en een foto-editor. In deze review zullen we kijken naar hoe goed schieten Yard past in een fotografie schema. We zullen het vergelijken met een andere iPhone-fotografie toepassingen.

Fotograferen Werf

Hoewel de applicatie ziet er simpel uit, schieten werf daadwerkelijk wordt geleverd met heel veel mogelijkheden. Deze camera app biedt de mogelijkheid om de foto of video direct te schieten vanaf uw telefoon. Het is heel snel en gemakkelijk te gebruiken. U kunt ook schieten een selectie van foto's en kies degene die je wilt. Na de opname, zult u in staat om het afspelen op elk gewenst moment.

De ontwikkelaars hebben een gratis updates systeem opgenomen. U kunt ervoor kiezen om een ​​kleine vergoeding betalen om toegang tot de nieuwste versies van de applicatie te krijgen. Ik vond deze functie ongelooflijk nuttig zijn, omdat ik meestal niet de tijd om de applicatie op mijn eigen bij te werken.

Shooting Yard is beschikbaar als een betaalde applicatie, die u de mogelijkheid om de foto's te bekijken vanaf uw eigen real-time camera geeft. De besturingselementen kunt u de instellingen van de camera te wijzigen. Bijvoorbeeld, kunt u een witbalans en f-stop in te stellen. U kunt ook het volledige scala van mogelijke instellingen die u kunt maken. Er zijn vele mooie foto filters die u kunt toevoegen aan uw foto's.

De app heeft een prijskaartje, maar dit betekent niet dat het is een goedkope applicatie. Het is eigenlijk een van de beste, zo niet de beste, fotografie app beschikbaar voor de iPhone. Deze toepassing zal u toelaten om uw iPhone camera te gebruiken met gemak. Tijdens het fotograferen kunt u pauzeren en afspelen foto's, zonder zelfs maar in de buurt van je iPhone.

Veel professionele toepassingen bieden alleen een optie "autofocus" wanneer u een foto maakt. U kunt uw foto's gedaan net zo gemakkelijk. Omdat de applicatie is eenvoudig te gebruiken, zul je niet merkt dat je in een snuifje elke keer dat je nodig hebt om een ​​foto te nemen.

In het verleden, iPhone apps waren minder dan betrouwbaar. Ze waren vaak buggy en de hoeveelheid functionaliteit was beperkt. Deze toepassing is het tegenovergestelde. Hoewel deze camera app niet alle functies van andere high-end foto apps te bieden, het is echt de moeite waard. De prijs is heel redelijk gezien de aangeboden functies.

De belangrijkste vraag die iedereen vraagt ​​me is als het is beter dan de standaard app Camera. Dit antwoord is echter geen definitieve één.

Ook interessant

Fotografie

Fotografie - Een Vorm Van KunstDe redenen voor het opnemen van de fotografie door de jaren heen veranderd. Mensen gebruikt om het te nemen als een hob ...

Lees verder

Fotograferen Bouwwerven

Camera ' s, Software, Licht en Andere Belangrijke Camera-ApparatuurEr zijn vele uitdagingen die betrokken zijn bij het proberen te fotograferen bouwpl ...

Lees verder

Fotograferen Interieur

Hoe om te Fotograferen BinnenhuisarchitectenFotograferen Binnenhuisarchitecten is de ultieme test van uw vaardigheden in de fotografie. Als u wilt ee ...

Lees verder