Jobbegeleiding

De Jobbe Gids - Interim en Interactieve Promoties in Internet Marketing

Ik gebruik de Jobbe Guide (dat is een ongelooflijk uitgebreide online software tool voor zowel online als offline business marketing) om me te helpen met een aantal van mijn marketing campagnes. Ik weet dat veel mensen denken dat het te "geavanceerde" voor hun behoeften, maar voor iemand als ik, die heeft geen online marketing ervaring of bedrijf helemaal niet, kan het een geweldige manier om echt te laten groeien uw kleine bedrijf online te zijn. In dit artikel wil ik een aantal van de voordelen van het gebruik van de Jobbe Guide te delen, en ook een aantal van de dingen die je moet overwegen bij het kiezen van uw product, dienst of functie te markeren.

Interim in context: als je niet bekend bent met interim marketing, het betekent gewoon reclame voordat u een product of dienst die mensen zullen gebruiken om daadwerkelijk te kopen. Wat ik bedoel is dat je al een aantal kant-en-klare verkeer komen naar uw website, maar noodzaak om een ​​aantal mensen op de site of zelfs meer te houden aan uw succespercentage hoog te houden. Het idee is om ze te laten kijken naar uw website, en geef ze een reden om te blijven. Bijvoorbeeld, als uw bedrijf verkoopt voedsel voor huisdieren, kunt u uw webpagina's hebben een aantal inhoudelijke huisdier verwante, zoals een foto van een puppy, een hond speelgoed, of iets anders dergelijks.

Interim in context: Om succesvol te zijn met uw reclame, moet je er zeker van zijn dat u effectief verzamelen inkomende links en de inhoud dat het hun moeite waard voor andere websites en mensen link naar uw website te maken. Er zijn vele manieren om dit te doen, met inbegrip van het plaatsen van reacties op blogs, het toevoegen van content naar sites, en indienen van artikelen. Maar wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat als je eenmaal wat verkeer naar uw website, kunt u nu gebruik maken van een aantal geweldige tools zoals de Jobbe Guide om uw site effectief te bevorderen.

Interim in context: Wanneer u een interim-verbinding te krijgen, is het nog steeds beschouwd als een "link", hoewel de link verwijst naar een andere website. Zolang je goede content op uw website en worden deze richtlijnen te volgen, zal uw interimlink nog steeds een "link" die op hun beurt, zal blijven om uw campagne te helpen.

Interim in context: Naast het hebben van de inhoud van uw website, de Jobbe Guide bevat een interactieve functie waarmee u naar links op te bouwen direct vanaf de pagina waar het wordt geplaatst. Stel bijvoorbeeld dat u aanbiedt om bepaalde producten te verkopen op uw website. Nu kunt u een interactieve link aan de onderkant van de pagina waar de link wordt weergegeven te plaatsen:

Deze interactieve koppeling stelt u in staat om snel verbindingen die er uitzien als blog opmerkingen, en het stelt u in staat om een ​​specifieke niche en demografische richten. U kunt een link naar de exacte pagina waar de inhoud wordt weergegeven, en u kunt dan snel het verkeer dat u nodig hebt om een ​​succesvolle campagne te maken krijgen. En, kunt u ook een link naar een pagina op uw site waar uw aanbod is te zien, en dan nog meer doelgericht verkeer.

Als je in het bedrijfsleven te verkopen producten voor huisdieren, bijvoorbeeld, kun je deze link op dezelfde manier te plaatsen:

Als u op zoek bent naar sell huisdier producten online, bijvoorbeeld, kunt u hier klikken:

Nadat u die link heeft geklikt, zult u dan worden naar een pagina waar u kunt profiteren van de interactieve functie om links te genereren gebracht:

En dan kun je doorgaan met koppelingen te genereren door deze link, die u naar een pagina die uw eigen originele inhoud beschikt over zal brengen te klikken:

Het interactieve aspect van de Jobbe Guide stelt u in staat om direct naar de pagina's waarop uw inhoud wordt gepresenteerd, in plaats van via een hele site van pagina's naar de inhoud die u wilt krijgen. Het bespaart u tijd en geld. Je hoeft niet op de telefoon om de zoekmachine optimalisatie (die is zeer duur en moeilijk te werken met) om naar de inhoud die u wilt krijgen.

In aanvulling op de interactieve functie, is er een interim-sectie op de site waar je links kunnen bouwen:

De interim-sectie bevat een handvol van links die u kunt ervoor kiezen om te gebruiken in uw marketing campagne:

De interim-sectie bestaat uit een aantal producten die u kunt gebruiken als links naar uw site, evenals links die wijzen op een aantal affiliate programma's en andere bedrijven die u kunt gebruiken als affiliates. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van de interim-functie, of een interim-link building tool voor uw marketing campagne, zou ik aanraden deze site:

Ook interessant

Interim

InterimInterim: dé oplossing voor flexibiliteit en expertiseInterim is een veelgehoorde term in de zakenwereld tegenwoordig, vooral in relatie tot per ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Hoe vind je jouw droomjob?Je bent eindelijk klaar om de perfecte baan te vinden: een baan waar je van houdt, waar je passie in kan steken en waar je ...

Lees verder

Job Vinden

Job VindenHet vinden van je droombaan is niet altijd gemakkelijk, maar het is zeker de moeite waard om tijd en moeite te investeren in het proces. Na ...

Lees verder