Iphone Glas Herstellen

Hoe te Repareren van Je iPhone Met een iPhone Reparatie

U kunt een gemakkelijkere en goedkopere manier om je iPhone en bevestig daarna met behulp van de iPhone reparatie niet vinden. Als u problemen met uw iPhone, is het belangrijk dat je zoekt iPhone repareren om de problemen op de handset op te lossen. Dit kan gedaan worden bij een lokale service center of u kunt het ook zelf doen en bespaar jezelf wat geld.

Er zijn verschillende factoren die nodig zijn voor uw iPhone glas reparatie. Eerst moet u ervoor zorgen dat u de juiste tools die u zal helpen bij de vaststelling van de iPhone. Ten tweede, moet u ook om ervoor te zorgen dat u alle dingen die nodig zijn om te zorgen voor je iPhone.

Met het oog op de iPhone herstellingen uit te voeren, moet u eerst de handset uit. Gebruik geen geweld tijdens het verwijderen van het scherm aan de achterkant van de handset. zacht altijd wanneer je dit doet omdat het de handset en het scherm zelf kunnen beschadigen.

iPhone glas reparatie komt wanneer u het scherm eerst te verwijderen. Leg de stukken glas tussen het scherm en de rest van de handset. Dit is zo dat ze gaan om goed te passen in plaats en het zal het gemakkelijker maken voor u om de iPhone-scherm te repareren.

Nadat u de stukken glas op de handset heeft geplaatst, zet de rest van de handset in een container naar de hoorn in zijn plaats te houden. De volgende stap zal zijn om een ​​schroevendraaier te krijgen en draai de drie schroeven. Nu, verwijdert u de handset voorzichtig uit de achterkant van de iPhone. U moet een snelle inspectie te doen op de achterkant van de handset om te controleren of het is los.

Wanneer de handset los is, moet je de vier stukken glas te verwijderen met behulp van de platte kant van de schroevendraaier. Dit zal u toelaten om de toegang tot het scherm te krijgen en te herstellen het zelf. U kunt kopen newiPhone glas of u kunt een vervangende iPhone glas krijgen. Hoe dan ook, moet je altijd rekening houden met de iPhone glas vervangen wanneer u klaar bent met het herstellen van de handset.

Voor de iPhone glas reparatie, moet u altijd ervoor zorgen dat u de achterkant handset in de container die gaat om het te houden terwijl het doen van de reparaties te plaatsen. Dit maakt het makkelijker voor u naar de plek waar je moet boren vinden. Plaats de boor in het stopcontact zorgvuldig en zet hem daarna aan.

Met dit, zult u een nieuwe iPhone-scherm en de stukken glas hebben en het scherm zal goed passen in. Nu, kunt u nu installeren van de batterij terug in de handset. Dit kan gedaan worden door u of de technicus moet het voor je doen.

Ook interessant

Iphone reparatie

Snelle iPhone-reparatie - Hoe u uw telefoon weer als nieuw kunt laten werkeniPhone Repair is een eenvoudige service waarbij de eigenaar van de iPhone ...

Lees verder

Reparatie Iphone

U kunt er ook voor kiezen in een iPhone reparatie winkel te gaan en uw kapotte onderdelen gerepareerd door een professionele technicus. Deze professio ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Leer hoe u de iPhone kunt herstellen - Haal uw iPhone terugHet herstellen van iPhone's is erg moeilijk omdat de telefoon vol zit met alle informatie d ...

Lees verder