Milieuvraagstukken Beoordelen

Een Lijst van Scholen die Milieu-Studie Cursussen

Environmental Studies en verwante opleidingen worden steeds populairder in de Verenigde Staten. Of u geïnteresseerd bent in een carrière bij de overheid, het bedrijfsleven, de wetenschap, het bedrijfsleven en het onderwijs, is er een grote in de milieustudies die u kunt beginnen. Studenten in dit gebied onderzoek onderwerpen zoals opwarming van de aarde, vervuiling, ecologie, mondiale cultuur, globale politiek, en natuurlijke hulpbronnen.

De Environmental Studies programma bestaat meestal uit vier-semester klassen; elk semester Twee-semestersysteem. Met het oog op een grote te worden op dit gebied, moet u een aantal studiepunten die zich richten op specifieke gebieden van studie.

De cursussen worden gerangschikt op onderwerp, dus het is niet nodig om elke cursus te nemen in elk semester. Veel studenten in het programma de voorkeur aan een paar van de cursussen die voldoen aan de eisen voor hun carrière te nemen, terwijl anderen cursussen op andere gebieden van belang te nemen.

Cursussen in Environmental Studies worden gegeven door professoren die erkend zijn in hun vakgebied. Studenten werken nauw samen met professoren en deel te nemen aan diverse activiteiten in de klas. Elk semester, zal de professor te verdelen die vooraf zijn erkend lectuur, het bespreken van relevante kwesties. Bovendien zijn deze leesmateriaal nemen vaak onderzoek uitgevoerd door de professoren.

Cursussen kunnen de werken van mensen zoals Charles R. Knight, Harry Howley, en William Ellsworth bevatten. Sommige professoren zijn vooral geïnteresseerd in milieu-onderwerpen, welke smaak kan toevoegen aan de cursus werk.

Ook interessant

Milieu

De Omgeving Van Invloed Is Op Uw GezondheidVeel mensen krijgen zeer bezorgd over het milieu. Als je erover nadenkt, de meesten van ons, op een of ande ...

Lees verder

Recyclage

Hoe aan de Slag in RecyclingRecycling is een populair onderwerp in de wereld van vandaag en voor goede reden. Het is de sleutel tot ons te helpen spa ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Handelspraktijken Moet Worden Beschouwd als Wanneer het Consumeren of het Afvoeren van AfvalZelfs met de richtlijnen van de overheid, kan niemand gar ...

Lees verder