Vergaderlokaal huren

Je Ontmoet De Lokale Huren-Vergoedingen - Het Krijgen Van De Beste Betrouwbare Adviezen Over Hoe Te Werken Met Uw Huurders

Heeft u een klein bedrijf en de noodzaak om een ​​ontmoeting met uw lokale klanten te regelen, maar weet niet waar je heen moet? Je zou ook willen wat advies over hoe aan de slag met uw huurders, vooral als u onlangs overgenomen van een kantoor in een nieuw gebied.

Als u onlangs via kantoorruimte hebt genomen in een nieuwe locatie, kan het erg gemakkelijk om de huurders die huren hun huizen vergeten. Veel mensen zullen aannemen dat uw klanten zijn alleen de leden van de lokale directie. Zij kunnen zijn het huren voor een lange tijd, of ze kunnen worden first-time ondernemers die gebruik maken van te huur uw kantoor.

Als ondernemers, moeten we rekening houden met de impact die onze werkstijl en levensstijl kan op onze work-life balance te hebben. We moeten er zeker van om een ​​afspraak te maken met de vorige bewoners om te weten te komen over hoe ze gebruik maken van uw nieuwe kantoor, en hoe ze zullen worden met behulp van uw kantoor nu.

Er zijn vele andere redenen voor een ontmoeting met de vorige huurders, maar deze twee zijn het belangrijkst. In de eerste plaats moeten we een ontmoeting met de mensen die zullen worden met behulp van uw ruimte om te bepalen of er een potentieel probleem, en ten tweede moeten we ze vertellen wat we van hen verwachten op het gebied van wonen, werken en het gebruik van de ruimte.

Laten we eerst eens praten over de mogelijke problemen. Laten we zeggen dat uw vorige huurders met het kantoor als een woning, niet een werk-plaats, en dat het gebruik van de ruimte wordt steeds groter. Uw huidige huurders zou kunnen worden met behulp van het kantoor te huur om te voorkomen dat met behulp van hun huizen te huur, of om hun huis te verhuren voor de winst.

Als dit het geval is, moet je met ze praten over hoe ze te maken krijgt met je work-life balance. Het kan zijn dat ze het te druk om voor zichzelf of hun gezin, maar op hetzelfde moment, proberen ze genoeg geld om al hun huishoudelijke behoeften tegemoet te komen. Dit kan leiden tot conflicten als je probeert om vergaderingen met hen te houden.

Ook interessant

Office

Verschillende soorten kantoormeubilairHet kantoor is een plek waar de meeste taken plaatsvinden. Maar sommige mensen klagen over het kantoorleven en ...

Lees verder

Kantoorinrichting

Hoe Om Thuis Te Werken Thuis En Op Het Werk Op Een KantoorHoewel het idee van het werken in een kantoor bestaat al vele jaren, zijn er nu meer mensen ...

Lees verder

Kantoor huren

Voordelen van Huren van een KantoorVeel freelancers ontdekken veel redenen om een ​​extra kantoor te huren, niet in de laatste plaats een hogere produ ...

Lees verder