Het Gebruik Van Software Voor Office 365 Intranet

De Office 365 Intranet is veel meer dan alleen een soort van "Outlook Web Access" op de corporate intranet. Het is uitgegroeid tot een uitgebreide web portal die klanten verbindt met de service providers via het internet. Om dit te bereiken, is het noodzakelijk om software te gebruiken. Hoe Software werkt binnen het Microsoft intranet is een uitstekend onderwerp van discussie, omdat het voorziet het bedrijf een aantal voordelen.

Office 365 Intranet

De mogelijkheid van het gebruik van software in de Office 365 intranet is een belangrijk kenmerk van het product. Om een ​​deel van het netwerk van de klant worden, moet men de software applicatie uit de Microsoft CDN te downloaden. Het is gemakkelijk om te doen en vereist geen extra hardware of installatie. Zodra de software is geïnstalleerd, wordt de computer verbinding met het internet via een proxy-server, die fungeert als een toegangspoort tot het internet.

Er zijn twee soorten van proxy servers beschikbaar zijn in de Office 365 intranet. Een type heet "Automatic Proxy Server". Dit type bepaalt automatisch het IP-adres van de computer van de gebruiker en maakt verbinding met het internet. Het andere type van de proxy server staat bekend als "Basic Proxy Server".

Met beide van deze vormen van proxy servers, zal de gebruiker automatisch verbonden met het intranet en in staat zijn om toegang te krijgen tot de online diensten. De basis type server heeft veel voordelen ten opzichte van de automatische proxy server. Terwijl de automatische soort vereist dat de gebruiker over beheerdersrechten beschikken, het basistype niet. Wanneer de gebruiker administratieve toegang heeft, de software werkt als gateway van de gebruiker om het intranet. Standaard wordt de basis-proxy-server geen anonieme verkeer via de proxy server te passeren, en de gebruiker wordt gevraagd om zichzelf te identificeren.

Een anonieme gebruiker een beschermde gebruiker, die een soort administrateur bij het basistype proxyserver. In de meeste gevallen zal deze anonieme gebruiker nodig om de administratieve toegang hebben om wijzigingen aan te brengen aan de configuratie van het systeem. Hierdoor kan de fundamentele aard van de proxy server om te filteren op anonieme gebruikers.

Er zijn ook veel verschillen tussen het basistype van de proxyserver en de automatische proxy server. Met de automatische soort, is er een mogelijkheid dat de software niet goed werkt, en het zal niet toestaan ​​dat de gebruiker om toegang te krijgen het intranet.

Wanneer men de software gebruik maakt, kan hij of zij gemakkelijk zien hoe de applicatie werkt. Omdat de interface is vergelijkbaar met die van Outlook Web Access, is het mogelijk om setup en maak verbinding met het Microsoft intranet van een Outlook Web Access-account.

Door het downloaden van de software, kan de gebruiker gemakkelijk de instellingen van de toepassing configureren om zelfstandig te opereren. Voor het downloaden van de software, moet men ervoor zorgen dat de software compatibel is met de pc waarop de Outlook Web Access-account.

Een ander groot voordeel van het gebruik van software in de Office 365 Intranet is dat de gebruiker hulp kan krijgen op de aard van de software die beschikbaar is in de onderneming suite. De mogelijkheid om vragen te stellen op het forum stelt de gebruiker in staat om de aard van de software die het beste voor zijn of haar bedrijf zal bepalen.

De kwaliteit van de verbinding tussen de gebruiker en de server is een van de redenen waarom men de voorkeur aan Software te gebruiken. Aangezien er een nieuwe proxy-server wordt gebruikt, kan de gebruiker gemakkelijk zien de foutmeldingen in verband met de toepassing. Alles wat de gebruiker hoeft te doen is op de toepassing en start deze opnieuw op om de foutmeldingen te zien.

De mogelijkheid om verbinding te maken met het intranet vanaf elke computer in het kantoor kan de gebruiker het intranet te beheren met gemak. Bij het updaten van de configuratie van de software, kan de beheerder de controle over de configuratie van het intranet te nemen.

Dit zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van software in de Office 365 intranet. Er zijn ook vele andere voordelen.

Ook interessant

Software

Top Tips voor het Kopen van SoftwareHet is zeldzaam dat je voor een goed stuk software zou betalen, en als je dat doet zal het meer voor het uiterlij ...

Lees verder

Software Partners

Software PartnersSoftwarepartners zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bieden van op maat gemaakte softwareoplossingen aan andere bedrijven. ...

Lees verder

Boekhoudsoftware

Een Vergelijking van de Software voor de BoekhoudingAccounting is een bedrijf dat omvat het verzamelen en analyseren van de financiële informatie van ...

Lees verder