Sommige studies hebben aangetoond dat sommige flexibele uren regelingen eigenlijk werknemers meer tijd besteden aan werken, in plaats van meer productieve uren. In het geval van een beperkte verschuiving lengte, kunnen werknemers meer uren bij kortere en zelfs opeenvolgende dagen werken.

Omdat flexibele uren regelingen soms zijn ontworpen met de gezondheid van een werknemer in het achterhoofd, kunnen sommige meer geschikt is voor studenten dan voor werknemers met jonge kinderen of zieke ouders. Het is mogelijk dat dit kan betekenen dat werknemers die dergelijke regelingen zijn niet geschikt voor sommige families, of dat ze zullen moeten minder uren per week werken, bijvoorbeeld.

Er zijn nadelen aan het hebben van een flexibele uren regeling. Werknemers kunnen zich gedwongen voelen tot het nemen op meer werk te houden met de eisen van een vaste-urige werkdag, dus als ze niet willen extra uren kunnen zij uiteindelijk het nemen van minder werk af.

Voor degenen die al een op te veel werk, met een flexibele uren regeling kan hen te dwingen om verdere verantwoordelijkheid te nemen en hun leven harder. Wanneer een werkgever wordt gedwongen om nieuw personeel aan te werven, kunnen zij worden verwacht op meer verantwoordelijkheid voor hun welzijn, evenals het verzorgen van hun kinderen en andere familieleden te nemen.

Voor veel werknemers, kan een flexibele uren regeling alleen maar leiden tot frustratie en verlies van de slaap, in plaats van een verhoogde productiviteit. Met een vaste-uren week, kan er geen breuk tussen dagen, wat betekent dat mensen zelf kunnen vinden die voor langere tijd zijn. zelfs als ze liever slapen. Bovendien, wanneer een werknemer de toegenomen werkdruk niet lukt, kan hij of zij worden gedwongen om overuren, wat kan betekenen extra geld uit hun loonzakje.

Zoals de Britse regering bereidt zich voor om de Flexitime regeling te beoordelen, is er momenteel een initiatief om meer werknemers die behoefte hebben aan een flexibele uren regeling te helpen. De Health and Safety Executive (HSE) zijn bemoedigend meer werkgevers om vrijwillig te melden voor een actie onder de naam van de flexibiliteit Working programma.

.

Ook interessant

Tijdregistratie

Hoe Gebruik Te Maken Van Een Moment-Opname-ApparaatEr zijn vele manieren om het opslaan van uw tijd en het hangt af van het doel. Het kan iets te mak ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Met Behulp Van Bezoekers Management SoftwareDit artikel heeft betrekking op het gebruik van de Time and Visitors management technieken beschikbaar vo ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Tijdregistratie is de volgende beste ding om moderne communicatie-technologie├źn, vooral in de huidige maatschappij. Het kan u helpen met het ontwikkel ...

Lees verder