Hoe een Differentieel Schakelaar Werkt?

Een differentiële schakelaar is een soort schakelsystemen gesteld worden. Met het oog op een switch in een standaard stopcontact te zetten, moet u in staat om te bepalen wat voor soort elektriciteit door de uitlaat stroomt en dan weet hoe je die elektrische componenten aan te sluiten. Differentieelschakelaars echter geen elektrische aansluitingen voor deze componenten nodig zijn. In dit artikel zullen we kijken naar verschillende soorten differentieelschakelaars.

Differentieelschakelaar

Parallel schakelaars worden gebruikt wanneer u het nodig om twee elektrische verbindingen te maken. U kunt twee met elkaar verbonden, maar één is apart. De twee bedrade elektrische componenten waaruit een apparaat of circuit genoemd systeem. Hier is een voorbeeld: een computer thuis zou zijn samengesteld uit ten minste drie circuits.

Voor een bepaalde thuiscomputer, zal er de stroombron, waarbij de voedingskabel van de elektrische componenten in de wandcontactdoos of stekkerdoos zijn, de stekker uit de elektrische component in de computer en de elektrische component aansluiten van de netspanning levering, evenals de computer zaak. Om de drie circuit apparatuur aan te sluiten, zou je een differentiële schakelaar. Er zijn veel verschillende soorten schakelaars die u kunt gebruiken om het circuit componenten aan te sluiten. Afhankelijk van het systeem, zou het een analoge, digitale, bipolaire, of differentiële schakelaar.

blik laten bij een schema dit. De krachtbron is verbonden met de achterkant van de "pin" aan de achterzijde van de elektrische component, terwijl het systeem (of onderdelen) zelf is verbonden met het uiteinde van de keten. De logische niveaus zijn ingesteld voor het einde van de keten, terwijl het systeem de twee verbonden onderdelen zijn ingesteld voor de stroombron. De pennen zal dienovereenkomstig worden geëtiketteerd.

Twee schakelaars worden gebruikt in een specifieke schakeling voor elke elektrische component. Zij vormen het circuit, alsmede een stroombron en een dataterminal. De hoeveelheid energie die nodig is voor een inrichting varieert. In de meeste gevallen, de voedingsbron kleine schakelaar wordt gebruikt, zoals een lage spanning of meerdere serieschakelaar. Hetzelfde geldt voor de schakelaar gegevens, die op één circuit.

Het logische niveau van het systeem bepaalt het type elektrische componenten u gebruikt. Het onderste logische niveau, hoe groter de schakelaar. Analoge schakelaars kan alleen omgaan met een kleiner aantal elektrische componenten dan digitale schakelingen. Een digitale schakelaar kan een groot aantal elektrische componenten hanteren dan een analoge schakelaar.

Inrichting met een hoger logisch niveau kan meer elektrische componenten. Een groot aantal elektrische componenten alleen een probleem als de bedrading groter.

De datasignalen van een apparaat uit een controller. Als je met behulp van digitale apparaten, wordt een data-zender gebruikt. Als je met behulp van analoge apparaten, wordt een data-decoder gebruikt. Elk van deze kan een andere functie hebben.

Wanneer een systeem is ontworpen, moet u bepalen hoe de apparaten met elkaar gaan werken. Als het een enkele inrichting wordt het ingangssignaal ofwel een "brug" verbinding u een momentane stroom geeft, of een "load" verbinding die wordt gebruikt om het aanbod macht. Een systeem dat uit meerdere apparaten met elkaar verbonden zullen belastingsverbindingsdeel nodig.

Om dit te vereenvoudigen, dat de belasting als een weerstand en de brug als een condensator. Om stroom te sturen van het ene circuit naar het andere, kan een belasting worden verbonden met de bron. Op deze wijze wordt een inrichting macht van de bron en de kracht van de bron kunnen worden verbonden met een lading, waardoor een stroom naar de inrichting zenden. Dan een macht van een apparaat, de belasting moet worden aangesloten op een weerstand of condensator.

Zoals u kunt zien, zullen verschillende systemen verschillende elektrische componenten voor dit soort verbinding nodig. Je moet altijd verwijzen naar de handleiding of de gebruiksaanwijzing voor het circuit u van plan bent om te bouwen voor de juiste datasignalen.

Samengevat, een differentiële schakelaar wordt gebruikt wanneer u wilt twee elektrische verbindingen te maken. Dit kan draden, of een speciale apparaat vereisen, zoals een differentiële converter. Als u op zoek bent naar een eenvoudige verbinding te maken, een differentiële schakelaar is de beste manier om te gaan.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische OnderdelenElektrische componenten worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen. Dit omvat het produceren schakelingen en appara ...

Lees verder

Raspberry PI

U zult ook moeten kopen, een zaak voor de Raspberry Pi. Deze case heeft verschillende compartimenten en slots. Je moet om het te houden georganiseerd. ...

Lees verder

Alarm systemen

De Voordelen van het Gebruik van alarmsystemenZoals de naam al doet vermoeden, zijn alarmsystemen opgezet om toezicht te houden en te beschermen eigen ...

Lees verder