De stroomonderbreker verbinding met de lichtschakelaar wordt een schroefdraadverbinding die met een connector die is aangesloten op de stroomonderbreker. Indien de doos wordt bevestigd aan het plafond, kan deze schroef worden verwijderd om de schakelaar, of u schuift de schakelaar uit en sluit de draden. Indien de verpakking is bevestigd aan de wand, moet u eerst de schroef te open de doos.

Elektrische componenten om de schakeling te verbinden, wordt de bedrading gelast aan de draden. Sommige draden kunnen worden geïnstalleerd op de muurplaat, terwijl anderen moeten worden gesoldeerd aan het plafond rail.

Die bekabelde draden worden aangesloten op de schakelaar. Mogelijk moet u een aantal draden lopen aan de schakelaar, afhankelijk van hoeveel winkels er zijn in de kamer.

Elke switch is ontworpen voor een specifiek doel en kan helpen om energie te besparen door te helpen bij het licht van uw huis te houden van steeds een bron van grote hoeveelheden elektriciteit. Herinneren, is de draad die de schakeling op, niet de lamp bevat.

Sommige fabrikanten supply kabelsets die speciaal zijn ontworpen om gloeilampen te hechten aan circuit breakers. Deze kits zijn ontworpen voor het doel van het voeden uitsluitend lampen, zodat ze geen gebruik maken van een grote hoeveelheid elektriciteit.

Meer te leren over de verlichting in huis zal ervoor zorgen dat u alle van de juiste tools waarmee u uw elektrische systeem te krijgen soepel. En als je problemen met het vinden van de juiste elektricien aan het werk op de verlichting in huis hebben, wilt u misschien denken over het inhuren van een bedrijf dat dit soort werk doet.

.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische OnderdelenElektrische componenten worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen. Dit omvat het produceren schakelingen en appara ...

Lees verder

Raspberry PI

U zult ook moeten kopen, een zaak voor de Raspberry Pi. Deze case heeft verschillende compartimenten en slots. Je moet om het te houden georganiseerd. ...

Lees verder

Alarm systemen

De Voordelen van het Gebruik van alarmsystemenZoals de naam al doet vermoeden, zijn alarmsystemen opgezet om toezicht te houden en te beschermen eigen ...

Lees verder