Counterkiosk Wachtrijbeheer: Het perfecte hulpmiddel voor drukke loketten.

Inleiding

Wanneer je vaak te maken hebt met lange vertragingen bij een loket, kan dit frustrerend zijn voor zowel je klanten als je medewerkers. Het optellen van het aantal mensen in de rij kan er zeker van zijn en het momenteel gebruikte systeem van papieren nummertjes kan de rij nog langer maken. Dankzij Counterkiosk Wachtrijbeheer komt hier nu verandering in. Dit systeem over een aantal handige en innovatieve functies waarbij je de wachttijd van je klanten en werknemers kunt verminderen.

Maak van het verleden tijd: Papieren nummertjes

Het optellen van papieren nummertjes kan handmatig en dubbel zijn, wat de wachttijd voor klanten en werknemers kan duren. Counterkiosk Wachtrijbeheer zet een doorlopend systeem in om de vertraging te verminderen. Dit systeem geeft klanten een digitaal nummertje. Dit nummer wordt automatisch bijgewerkt wanneer iemand aan de beurt is. Dit kan zowel op een apart beeldscherm als op bijvoorbeeld een iPad worden weergegeven.

Beheer de basis vanuit één centrale locatie

Met Counterkiosk Wachtrijbeheer kun je de tussentijd vanuit één centrale locatie beheren. Je hoeft niet langer je medewerkers rond te sturen om de rij te tellen en klanten te helpen. In plaats daarvan kun je de digitale oplossing gemakkelijk beheren vanaf een iPad, een beeldscherm of via een computer. Dit zorgt niet alleen voor meer overzicht, maar ook voor een vermindering van de wachttijd.

Selfservice en e-ticketsystemen

Loket Wachtrijbeheer biedt zowel selfservice als e-ticketsystemen. Met deze systemen kunnen klanten zichzelf registreren en hun eigen nummertje uitkiezen. Dit wordt dan gevolgd door een melding op hun telefoon of een beeldscherm. Op deze manier kunnen klanten de keuze vermijden en aansluitend naar de servicebalie gaan.

Analytics en inzicht in de wachttijd

Met Counterkiosk Wachtrijbeheer is het mogelijk om inzicht te krijgen in de gemiddelde wachttijd. Dit gebeurt aan de hand van een speciaal ontworpen analysetool die de bedrijfsvoering helpt verbeteren. Door deze tool te gebruiken, kun je de vertraging verder verminderen en je klanten beter van dienst zijn.

Verbetering van de flow van je bedrijfsvoering

Counterkiosk Wachtrijbeheer verbetert niet alleen de wachttijd van klanten, maar ook de flow van je bedrijfsvoering. Door een soepele overgang is het mogelijk om de tijd die door klanten in beslag wordt genomen te verminderen en de geleidelijk te verbeteren. Dit zorgt voor meer tevreden klanten en medewerkers, die een betere ervaring hebben bij het loket.

Kostenbesparing op lange termijn

Een kleiner automatiseringssysteem en de verbeterde besparing kunnen er op de lange termijn kosten bespaard worden. Het is niet langer nodig om extra personeel in te huren om de rij te beheren, vanaf dit moment is. Daarnaast kunnen medewerkers werken met deze nieuwe tool.

Conclusie

Counterkiosk Wachtrijbeheer biedt een innovatief systeem waarmee de wachttijd van je klanten sterk kan worden verlaagd. Van het afschaffen van papieren nummertjes tot het inzetten van selfservice en e-ticketing, dit systeem biedt functionaliteiten die de zekerheid van uw bedrijf verbeteren en kostenbesparing op lange termijn mogelijk maken. Dankzij de ingebouwde analytics-tool kun je ook de gemiddelde wachttijd verbeteren. Kortom, Counterkiosk Wachtrijbeheer is een must-have voor elk loket waar grote afwijkingen een veel voorkomend fenomeen zijn.

Ook interessant

It consulting

In IT Consulting de adviseur moeten hun doelstellingen aan de klant, die vervolgens zullen hun doelstellingen te verwezenlijken communiceren. Een aan ...

Lees verder

Persoonlijke Reclameborden

IT Consulting: Persoonlijke Reclameborden InleidingIT-consulting is een essentieel onderdeel geworden voor bedrijven die streven naar efficiëntie en ...

Lees verder

Horeca Oplossingen

Wat Kunt U Verwachten Van een Hospitality Solutions Consulting Bedrijf?Hospitality Solutions is iets dat zelden gebeurt op grote schaal. Als goed, me ...

Lees verder