WAT ZIJN DIGITALE PRIJSLIJSTEN
De wereld wordt tegenwoordig geregeerd door technologie en apparaten om het leven uiteindelijk te maken. Er is geen uitzondering als het gaat om de horeca-industrie. In deze branche wordt technologie gebruikt om de bedrijfsvoering te stroomlijnen. Een van de meest revolutionaire technologieën is de digitale prijslijst. Digitale prijslijsten zijn elektronische menu's die in plaats van de traditionele papieren menu's worden gebruikt om klanten te informeren over producten en hun prijzen.
Waarom zijn digitale prijslijsten populair?
Digitale prijslijsten zijn populair geworden omdat ze functioneel zijn dan de traditionele papieren menu's. Ze bieden verschillende functies waarvan de papieren menu's zijn verstoken. Ten eerste zijn ze gemakkelijk te updaten. De prijzen van het menu kunnen op elk moment worden aangepast. De updates worden onmiddellijk bekend gemaakt op de digitale prijslijst. Dit betekent dat er geen vertraging is in het vernieuwen van de prijzen, en er is geen noodzaak om lichamelijke veranderingen aan het menu toe te voegen.
Ten zijn tweede digitale prijslijsten gedeeltelijk omdat ze op langere termijn een kostenbesparing besparen. Het vervangen van traditionele papieren menu's die week na week, misschien wel dag na dag moeten worden bijgewerkt, kost meer geld dan het gebruik van een digitale prijslijst.
Hoe werken digitale prijslijsten?
Digitale menu's worden op verschillende manieren in restaurants aangenomen. Meest populair is de menu-inhoud afkomstig uit een softwareprogramma dat speciaal is ontworpen om menu's te maken. Dit programma integreert met het kassasysteem van het restaurant, waardoor bestellingen direct vanuit de prijslijst naar de keuken gaan. Het is ook mogelijk om de digitale menu's direct op een scherm weer te geven. Het scherm kan in een menukiosk worden geplaatst of als interactief display worden gebruikt.
Voordelen van digitale prijslijsten
Er zijn veel voordelen aan het implementeren van digitale prijslijsten in de horeca. basis staan er een aantal opgesomd:
- Betere zichtbaarheid: Digitale prijslijsten zijn onder meer te zien en te lezen dan papieren menu's. Een duidelijk en gemakkelijk te begrijpen menu zal klanten sneller naar eten laten zoeken.
- Meer organisatie: Met digitale menu's is het mogelijk om menu-items in categorieën op te splitsen. Hierdoor kunnen klanten snel vinden wat ze zoeken.
- Snelle toevoeging van nieuwe items: Met digitale menu's kan de eigenaar snel nieuwe items toevoegen, zodat het menu steeds wordt vernieuwd.
- Direct bijgewerkt: Als een item niet meer beschikbaar is of de prijs is veranderd, wordt het menu onmiddellijk aangepast.
- Het verminderen van de druk op werknemers: vanaf het moment dat de juiste prijzen en bestelinformatie altijd in het menu te vinden zijn, steunende assistenten en obers minder informatie te volgen.
Welke restaurants gebruiken digitale prijslijsten?
Digitale prijslijsten zijn tegenwoordig niet langer alleen voor high-end restaurants. Meer en meer restaurants onderliggende digitale prijslijsten in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Dus als het nu gaat om een fastfoodketen of een onafhankelijk restaurant aan een drukke straat, wordt het gebruik van digitale prijslijsten steeds populairder.
Waarom restaurants investeren in digitale prijslijsten
Onderzoek wijst uit dat 93% van de gasten graag digitale prijslijsten gebruiken. Dit is de voornaamste reden waarom restaurants investeren in digitale prijslijsten. Bovendien bieden we digitale menu's het restaurant de mogelijkheid om de presentatie, vormgeving en inhoud van het menu te beheren. Dit maakt het mogelijk om veranderingen door te voeren en het menu aan te passen aan de behoeften van de klanten.
Hoe kunnen digitale prijslijsten worden gebruikt?
Er zijn verschillende manieren om digitale prijslijsten te gebruiken in de horeca. basis worden een paar toepassingen opgesomd:
- Een digitaal menu op een menukiosk: De menukiosk is een interactief scherm waarop klanten informatie over het restaurant kunnen zoeken.
- Een digitaal menu op een tablet: Klanten kunnen hun eigen bestellingen invoeren op een tablet waarop het menu wordt beoordeeld.
- Een digitaal menu op een tv-scherm: Het restaurant kan gemakkelijker adverteren via menu's op tv schermen bij de ingang van de bar.
Conclusie
Digitale prijslijsten zijn een innovatieve technologie die de bedrijfsvoering in de horeca-industrie heeft besloten. Het is een manier om sneller te bestellen, daardoor en uiteindelijk te maken. Door het gebruik van digitale prijslijsten hebben restaurants de mogelijkheid om de presentatie van het menu aan te passen aan de behoeften van klanten. Digitale prijslijsten besparen kosten en kunnen snel worden aangepast aan veranderingen in de menu-items van prijzen. Hoe dan ook, digitale prijslijsten zijn een technologie die alle restaurants moeten overwegen om te gebruiken.
Ook interessant
It consulting
In IT Consulting de adviseur moeten hun doelstellingen aan de klant, die vervolgens zullen hun doelstellingen te verwezenlijken communiceren. Een aan ...
Lees verderPersoonlijke Reclameborden
IT Consulting: Persoonlijke Reclameborden InleidingIT-consulting is een essentieel onderdeel geworden voor bedrijven die streven naar efficiëntie en ...
Lees verderHoreca Oplossingen
Wat Kunt U Verwachten Van een Hospitality Solutions Consulting Bedrijf?Hospitality Solutions is iets dat zelden gebeurt op grote schaal. Als goed, me ...
Lees verder